Ritual Spa Absolut

Ritual Spa Absolut

Atunci când iţi doreşti să renunţi complet la stresul cotidian, Absolut Spa Ritual este ceea ce ai nevoie. 60 de minute masaj relaxant cu aromaterapie, care te va relaxa complet şi te va trimite cu gândul în cele mai exotice şi feerice locuri  şi 60 de minute facial hidratant, anti-aging sau anti-acneic  special creat pentru nevoile tale personale, ideal pentru tipul pielii tale.

Pielea se va simţi curată, hidratată şi iluminată, iar tu te vei simţi “ca nou” după acest ritual. Facialul conţine un întreg ritual cu tehnici de masaj şi seruri sau măşti special create pentru tenul tău.

Beneficiile Absolut Spa Ritual

  • calmează durerile fizice;
  • masajul de relaxare ajută la întărirea imunităţii;
  • înfrumuseţează aspectul pielii tenului’
  • ameliorează migrenele;
  • îmbunătăţeşte postura corpului.

Această terapie este perfectă atunci când doreşti să faci un cadou pentru el sau pentru ea, dar nu ştii ce şi-ar dori mai mult. Un tratament facial? Sau unul de masaj? De ce să nu le faci pe amandouă într-o singură terapie.

Absolut Spa Ritual este escapada ta din cotidian.

 

120 min – 319 lei/ 5 sedinţe – 1399 lei / 10 sedinţe – 2799 lei

NOTĂ: Toate terapiile vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideală pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

 

Programează-te acum!

sau sună la +40 757 738 014

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie