Ritual Spa Absolut

Ritual Spa Absolut

Atunci cand iti dorersti sa renunti complet la stresul cotidian, Absolut Spa Ritual este ceea ce ai nevoie. 60 de minute masaj relaxant cu aromaterapie, care te va relaxa complet si te va trimite cu gandul in cele mai exotice si feerice locuri  si 60 de minute facial hidratant, anti-aging sau anti-acneic  special creat penru nevoile tale personale, ideal pentru tipul pielii tale.

Pielea se va simti curata, hidratata si iluminata, iar tu te vei simti “ca nou” dupa acest ritual. Facialul contine un intreg ritual cu tehnici de masaj si seruri sau masti special create pentru tenul tau.

Beneficiile Absolut Spa Ritual

  • calmeaza durerile fizice;
  • masajul de relaxare ajuta la intarirea imunitatii;
  • infrumuseteaza aspectul pielii tenului’
  • amelioreaza migrenele;
  • imbunatateste postura corpului.

Aceata terapie este perfecta atunci cand doresti sa faci un cadou pentru el sau pentru ea, dar nu stii ce si-ar dori mai mult. Un tratament facial? Sau unul de masaj? De ce sa nu le faci pe amandoua intr-o singura terapie.

Absolut Spa Ritual este espacada ta din cotidian.

 

120 min – 319 lei/ 5 sedinte – 1399 lei / 10 sedinte – 2799 lei

NOTA: Toate terapiile vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informnatii.

 

Programeaza-te acum!

sau suna la +40 757 738 014

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie