Masaj Anticelulitic Spate (Combo)

Masaj Anticelulitic Spate (Combo)

Masaj Combo Spate Anticelulitic – un tratament ideal atunci când îţi doreşti o relaxare, dar vrei să te şi menţii în formă.

Câteodată, ne dorim să ne relaxăm, alteori să rezolvăm problemele inestetice ale corpului nostru. Aşadar centrul nostru îţi propune un combo care le rezolvă pe amândouă. În tot acest timp, vei avea parte de o relaxare cu un masaj profund al spatelui. Totodată un masaj antrenant al feselor, coapselor şi picioarelor va întregi această terapie. Drept urmare, veţi beneficia de un combo pentru a ajuta două dintre problemele zilnice cotidiene.

Acest tratament conţine un masaj anticelulitic, antrenant, cu mişcări alerte şi uleiuri esenţiale ce ajută la accelerarea circulaţiei, drenaj limfatic şi ameliorarea celulitei, pe zonele afectate, dar şi unul relaxant pe zonele de spate gât şi decolteu cu aromaterapie şi uleiuri calde.

 

 

70 min – 129 lei / 5 sedinţe – 589 lei / 10 sedinţe – 999 lei 

Programează-te acum!

Sau sună la +40 757 738 014

NOTĂ: Toate terapiile vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideală pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie