Masaj Anticelulitic Spate (Combo)

Masaj Anticelulitic Spate (Combo)

Masaj Combo Spate Anticelulitic – un tratament ideal atunci cand iti doresti o relaxare, dar vrei sa te si mentii in forma.

Cateodata, ne dorim sa ne relaxam, alteori sa rezolvam problemele inestetice ale corpului nostru. Asadar centrul nostru iti propune un combo care le rezolva pe amandoua. In tot acest timp, vei avea parte de o relaxare cu un masaj profund al spatelui. Totodata un masaj antrenant al feselor, coapselor si picioarelor va intregi aceasta terapie. Drept urmare, veti benefica de un combo pentru a ajuta doua dintre problemele zilnice cotidiene.

Acest tratament contine un masaj anticelulitic, antrenant, cu miscari alerte si uleiuri esentiale ce ajuta la accelerarea circulatiei, drenaj limfatic si ameliorarea celulitei, pe zonele afectate, dar si unul relaxant pe zonele de spate gat si decolteu cu aromaterapie si uleiuri calde.

 

 

70 min – 129 lei / 5 sedinte – 589 lei / 10 sedinte – 999 lei 

Programeaza-te acum!

Sau suna la +40 757 738 014

NOTA: Toate terapiile vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie