Masaj de Relaxare Cuplu

Masaj de Relaxare Cuplu

E momentul sa va rasfatati, impreuna beneficiind de un masaj de relaxare, in cuplu.

De multe ori, stilul de viata haotic, nu ne lasa sa ne bucuram de clipe de calitate, impreuna. Job, trafic, sala, cursuri, gatit, copii sunt unele din activitatile cotidiene, insa uneori uitam de noi. Uitam sa ne oferim cateva minute de rasfat, impreuna. De aceea clinica noastra, iti propune o terapie de cuplu.

Surprinde-l cu un masaj de relaxare in cuplu

Surprinde-ti jumatatea cu latura ta romantica, oferindu-i o sedinta de masaj in doi! Pasiti impreuna in lumea rasfatului la superlativ si profitati de momentul vostru de relaxare. Clipele petrecute impreuna vor fi foarte placute si relaxante. Terapia include un masaj cu aromaterapie atent selectionata pentru tine si cel drag, masaj al gatului si decolteului si masajul scalpului.

Pentru o experienta unica, alegeti o noua activitate, impreuna.

60 min – 249lei /(cuplu) 

Programeaza-te acum!

Sau suna la +40 757 738 014

NOTA: Toate terapiile vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informnatii.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie