Masaj de Relaxare Cuplu

Masaj de Relaxare Cuplu

E momentul să vă răsfăţaţi, împreună beneficiind de un masaj de relaxare, în cuplu.

De multe ori, stilul de viaţă haotic, nu ne lasă să ne bucurăm de clipe de calitate, împreună. Job, trafic, sală, cursuri, gătit, copii sunt unele din activităţile cotidiene, însa uneori uităm de noi. Uităm să ne oferim câteva minute de răsfăţ, împreună. De aceea clinica noastră, îţi propune o terapie de cuplu.

Surprinde-l cu un masaj de relaxare în cuplu

Surprinde-ţi jumătatea cu latura ta romantică, oferindu-i o şedinţă de masaj în doi! Păşiţi împreună în lumea răsfăţului la superlativ şi profitaţi de momentul vostru de relaxare. Clipele petrecute împreuna vor fi foarte plăcute şi relaxante. Terapia include un masaj cu aromaterapie atent selecţionată pentru tine şi cel drag, masaj al gâtului şi decolteului şi masajul scalpului.

Pentru o experienţă unică, alegeţi o nouă activitate, împreună.

60 min – 249lei /(cuplu) 

Programează-te acum!

Sau sună la +40 757 738 014

NOTĂ: Toate terapiile vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideală pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie