Masaj de Relaxare Pietre Calde

Masaj de Relaxare Pietre Calde

Acest masaj de relaxare foloseste pietre calde, vulcanice din lava vulcanica din Bali, Indonezia. Aceasta terapie te va elibera de toxine si te va ajuta la stimularea sistemului nervos. Aromaterapia te va echilibra si va reduce tot stresul cotidian.

Beneficii Masaj de Relaxare cu Pietre Calde

Masaj Relaxant Pietre Calde
Pietre Calde New You

 

  • Ajuta la detoxifierea corpului

Datorita caldurii emanate de pietre in timpul unui masaj, corpul transpira mai mult si astfel toxinele sunt eliminate rapid. Efectul pe care il simti dupa o astfel de terapie este unul relaxant, la fel ca dupa cateva minute de sauna sau un dus cald, revitalizant.

  • Ne avertizeaza in ce zone ale corpului exista dezechilibre

In functie de ritmul in care pietrele disperseaza caldura, ne putem da seama care sunt zonele in care corpul functioneaza normal si care sunt cele in care intampina dezechilibre. Asta deoarece pietrele care se racesc mai repede lucreaza intens sa elimine dezechilibrul din organism.

  • Echilibreaza fluxul energetic din corp

In afara de corpul fizic, exista si un corp energetic. Pe parcursul sedintei de masaj, pietrele calde se plimba sau se pozitioneaza pe zolene, dureroase la palpare si blocate. In acest fel, punctele in care energia nu circula normal sunt deblocate, iar corpul fiind reechilibrat isi recapata rapid sanatatea si vitalitatea.

“Melt the stress away” cu acest masaj de relaxare cu pietre calde unic care este una dintre cele mai indragite terapii de relaxare oferindu-ti cu pana la 50% mai multa relaxare decat un tratament obisnuit.

 

60 min – 129 lei / 5 sedinte – 589 lei / 10 sedinte – 999 lei

90 min – 219 lei / 5 sedinte – 989 lei / 10 sedinte – 1799 lei

NOTA: Toate terapiile vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informnatii.

 

Programeaza-te acum!

sau suna la +40 757 738 014

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie