Masaj de Relaxare Pietre Calde

Masaj de Relaxare Pietre Calde

Acest masaj de relaxare foloseşte pietre calde, vulcanice din lava vulcanică din Bali, Indonezia. Această terapie te va elibera de toxine şi te va ajuta la stimularea sistemului nervos. Aromaterapia te va echilibra şi va reduce tot stresul cotidian.

Beneficii Masaj de Relaxare cu Pietre Calde

Masaj Relaxant Pietre Calde
Pietre Calde New You

 

  • Ajută la detoxifierea corpului

Datorită căldurii emanate de pietre în timpul unui masaj, corpul transpiră mai mult şi astfel toxinele sunt eliminate rapid. Efectul pe care îl simţi dupa o astfel de terapie este unul relaxant, la fel ca dupa cateva minute de saună sau un duş cald, revitalizant.

  • Ne avertizează în ce zone ale corpului există dezechilibre

În funcţie de ritmul în care pietrele dispersează caldura, ne putem da seama care sunt zonele în care corpul funcţionează normal şi care sunt cele în care întâmpină dezechilibre. Asta deoarece pietrele care se răcesc mai repede lucrează intens să elimine dezechilibrul din organism.

  • Echilibrează fluxul energetic din corp

În afara de corpul fizic, există şi un corp energetic. Pe parcursul şedinţei de masaj, pietrele calde se plimbă sau se poziţionează pe zonele, dureroase la palpare şi blocate. În acest fel, punctele în care energia nu circulă normal sunt deblocate, iar corpul fiind reechilibrat îşi recapătă rapid sănătatea şi vitalitatea.

“Melt the stress away” cu acest masaj de relaxare cu pietre calde unic care este una dintre cele mai îndragite terapii de relaxare oferindu-ţi cu până la 50% mai multă relaxare decât un tratament obişnuit.

 

60 min – 129 lei / 5 sedinţe – 589 lei / 10 sedinţe – 999 lei

90 min – 219 lei / 5 sedinţe – 989 lei / 10 sedinţe – 1799 lei

NOTĂ: Toate terapiile vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideală pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

 

Programează-te acum!

sau sună la +40 757 738 014

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie