Masaj Drenaj Limfatic

Masaj Drenaj Limfatic

Masaj drenaj limfatic – bazat pe dovezi preliminare care arată că masajul limfatic încurajează drenajul natural al limfei. Sistemul limfatic depinde de contracţiile intrinseci ale muşchilor aferenţi vaselor limfatice.

Sistemul limfatic şi masajul drenaj limfatic

Sistemul Limfatic este parte a sistemului circulator, care cuprinde o reţea de vase limfatice care transportă un lichid clar numit limfă (latină apă) direcţional spre inimă. Spre deosebire de sistemul cardiovascular, sistemul limfatic nu este un sistem închis. Sistemul circulator uman procesează o medie de 20 de litri de sânge pe zi. Aceasta se face prin filtrare capilară, prin care se elimină plasma. Astfel ramân celulele sanguine. Aproximativ 17 litri din plasma filtrată sunt reabsorbiţi direct în vasele de sânge, în timp ce restul de 3 litri rămân în lichidul interstiţial.

Una dintre principalele funcţii ale sistemului limfatic este de a asigura o cale alternativă pentru ca aceşti 3 litri în plus pe zi să revină în sânge.

Masajul drenaj limfatic manual foloseşte o anumită presiune şi mişcări circulare ritmice pentru a stimula limfa. Astfel, aceasta este eliberată.

 

Beneficii masaj drenaj limfatic manual

  • Întărirea sistemului imunitar;
  • Dinamizarea circulaţiei limfatice în spaţiile intracelulare;
  • Uşurarea transportului de acizi graşi şi colesterol;
  • Curentul limfatic este intensificat de 10-15 ori;
  • Intensificarea schimburilor nutritive;
  • Eliminarea toxinelor din corp;
  • Ajută în lupta cu kilogramele în plus.

60 min – 119 lei / 5 sedinţe – 539 lei / 10 sedinţe – 949 lei 

Programează-te acum!

Sau sună la +40 757 738 014

NOTĂ: Toate masajele drenaj limfatic vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj drenaj limfatic se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideala pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie