Masaj Drenaj Limfatic

Masaj Drenaj Limfatic

Masaj drenaj limfatic – bazat pe dovezi preliminare care arata ca masajul limfatic incurajeaza drenajul natural al limfei. Sistemul limfatic depinde de contractiile intrinseci ale muschilor aferenti vaselor limfatice.

Sistemul limfatic si masajul drenaj limfatic

Sistemul Limfacti este parte a sistemului circulator, care cuprinde o retea de vase limfatice care transporta un lichid clar numit limfa (latina apa) directional spre inima. Spre deosebire de sistemul cardiovascular, sistemul limfatic nu este un sistem inchis. Sistemul circulator uman proceseaza o medie de 20 de litri de sange pe zi. Aceasta se face prin filtrare capilara, prin care se elimina plasma. Astfel raman celulele sanguine. Aproximativ 17 litri din plasma filtrata sunt reabsorbiti direct in vasele de sange, in timp ce restul de 3 litri raman in lichidul interstitial.

Una dintre principalele functii ale sistemului limfatic este de a asigura o cale alternativa pentru ca acesti 3 litri in plus pe zi sa revina in sange.

Masajul drenaj limfatic manual foloseste o anumita presiune si miscari circulare ritmice pentru a stimula limfa. Astfel, aceasta este eliberata.

 

Beneficii masaj drenaj limfatic manual

  • Intarirea sistemului imunitar;
  • Dinamizarea circulatiei limfatice in spatiile intracelulare;
  • Usurarea transportului de acizi grasi si colesterol;
  • Curentul limfatic este intensificat de 10-15 ori;
  • Intensificarea schimburilor nutritive;
  • Eliminarea toxinelor din corp;
  • Ajuta in lupta cu kilogramele in plus.

60 min – 119 lei / 5 sedinte – 539 lei / 10 sedinte – 949 lei 

Programeaza-te acum!

Sau suna la +40 757 738 014

NOTA: Toate masajele drenaj limfatic vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj drenaj limfatic se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie