Masaj Anticelulitic Manual

Masaj Anticelulitic Manual

Masajul anticelulitic manual este acel tip de masaj ce ajută la îmbunătăţirea aspectului pielii şi remodelarea ţesutului adipos.

Celulita cauzează bătăi de cap în special femeilor, însă ea se poate manifesta şi în rândul bărbaţilor. Aceasta creează un aspect inestetic pielii prin depozitarea în surplus a grăsimilor. Apariţia sa are diverse motive: de la alimentaţie, factori genetici, până la acumularea unui număr de kilograme într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Cu ajutorul acestui tip de masaj, celulele cu grăsime sunt micşorate, motiv pentru care specialiştii recomandă această terapie practicată cu regularitate pentru rezultate satisfăcătoare şi îndelungate. De asemenea, masajul anticelulitic face echipă bună împreună cu mişcarea regulată şi alimentaţia sănătoasă. Să nu neglijăm nici hidratarea în permanenţă a pielii, pentru a scăpa de acel aspect inestetic de coajă de portocală.

Masajul anticelulitic oferă rezultate uimitoare şi rapide acolo unde este folosit ca terapie complementară, alături de o dietă echilibrată şi exerciţii fizice regulate. Folosit în mod individual, acest tip de masaj contribuie la uniformizarea suprafeţei pielii.

Masajul anticelulitic influenţează metabolismul celular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apă reţinută în ţesut, în scopul scăderii în greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o îmbunătăţire a circulaţiei sângelui. Totodată se activează sistemul venos în scopul eliminării mai rapide a rezidurilor metabolice. Masajul anticelulitic are si un efect de drenaj limfatic local, în acest fel ameliorându-se şi elasticitatea şi tonusul pielii.

Terapia este întregită de uleiurile esenţiale atent selecţionate pentru accelerarea circulaţiei sângelui sau împotriva celulitei.

45 min – 99 lei / 5 sedinţe – 439 lei / 10 sedinţe – 799 lei 

Programează-te acum!

Sau sună la +40 757 738 014

NOTĂ: Toate terapiile vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideală pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie