Masaj Anticelulitic Manual

Masaj Anticelulitic Manual

Masajul anticelulitic manual este acel tip de masaj ce ajuta la imbunatatirea aspectului pielii si remodelarea tesutului adipos.

Celulita cauzeaza batai de cap in special femeilor, insa ea se poate manifesta si in randul barbatilor. Aceasta creeaza un aspect inestetic pielii prin depozitarea in surplus a grasimilor. Aparitia sa are diverse motive: de la alimentatie, factori genetici, pana la acumularea unui numar de kilograme intr-o perioada relativ scurta de timp.

Cu ajutorul acestui tip de masaj, celulele cu grasime sunt micsorate, motiv pentru care specialistii recomanda aceasta terapie practicata cu regularitate pentru rezultate satisfacatoare si indelungate. De asemenea, masajul anticelulitic face echipa buna impreuna cu miscarea regulata si alimentatia sanatoasa. Sa nu neglijam nici hidratarea in permanenta a pielii, pentru a scapa de acel aspect inestetic de coaja de portocala.

Masajul anticelulitic ofera rezultate uimitoare si rapide acolo unde este folosit ca terapie complementara, alaturi de o dieta echilibrata si exercitii fizice regulate. Folosit in mod individual, acest tip de masaj contribuie la uniformizarea suprafetei pielii.

Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui. Totodata se activeaza sistemul venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice. Masajul anticelulitic are si un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii.

Terapia este intregita de uleiurile esentiale atent selectionate pentru accelerarea circulatiei sangelui sau impotriva celulitei.

45 min – 99 lei / 5 sedinte – 439 lei / 10 sedinte – 799 lei 

Programeaza-te acum!

Sau suna la +40 757 738 014

NOTA: Toate terapiile vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie