Masaj Anticelulitic cu Bambus

Masaj Anticelulitic cu Bambus

Masaj anticelulitic cu bambus – se efectuează cu ajutorul betelor de bambus de diferite dimenisuni şi forme, încăzite la o temperatură optimă. Astfel, te vei bucura de un masaj relaxant, dar şi cu beneficii maxime anticelulitice. Beţele de bambus ajută la accelerarea circulaţiei sângelui în zonele afectate de celulită, iar uleiurile esenţiale selecţionate pentru această terapie, vor oferii rezultatele dorite în scurt timp.

Acesta poate fi făcut fie pe porţiuni localizate în timpul unui masaj clasic anticelulită. În orice caz protagonistele acestui masaj sunt beţele de bambus; acestea trebuie să fie mânuite cu mişcări speciale ale mâinii, folosind în principal mişcări din încheietură printr-o tehnică specială de “mişcări de rotaţie repetitive” (rotaţie – alunecare).

Masajul cu bambus anticelulitic este un masaj pentru bunăstare, un tratament ideal atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei (în special pentru sportivi datorită stimulării musculaturii). Are un efect special în ceea ce priveşte tratarea CELULITEI şi ridicarea FESELOR!

Rezultate masaj anticelulitic cu bambus

  • se observă după primele 4-5 sedinţe intensive, aspectul de coajă de portocală dispare iar fesele se vor ridica vizibil!
  • scăderea în circumferinţă după un tratament este de până la 7-9 cm ;

Beneficii masaj anticelulitic

  • îmbunătăţirea circulaţiei sanguine;
  • spargerea şi eliminarea micro şi macro nodulilor celulitici;
  • reducerea stratului adipos;
  • redobândirea elasticităţii şi fermitătii pielii;

Contraindicaţii:

  • varice operate foarte proeminente şi fragilitate capilară;
  • femei însărcinate care au depăsit luna a 3 de sarcină;

45 min – 109 lei / 5 sedinţe – 489 lei / 10 sedinţe – 879 lei 

Programează-te acum!

Sau sună la +40 757 738 014

NOTĂ: Toate terapiile vor fi personalizate în funcţie de cerinţele sau necesităţile dumneavoastră. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durată mai lungă, preţul se va stabili în momentul programării. Aromaterapia se va alege în funcţie de preferinţele şi nevoile dumneavoastră. În cazul în care nu ştiţi care este terapia ideală pentru dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru mai multe informaţii.

Copyright ©2021  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie