Masaj Anticelulitic cu Bambus

Masaj Anticelulitic cu Bambus

Masaj anticelulitic cu bambus – se efctueaza ajutorul betelor de bambus de diferite dimenisuni si forme, incazite la o temperatura optima. Astfel, te vei bucura de un masaj relaxant, dar si cu beneficii maxime anticelulitice. Betele de bambus ajuta la accelerarea circulatiei sangelui in zonele afectate de celulita, iar uleiurile esentiale selectionate pentru aceasta terapie, vor oferi rezultatele dorite in scurt timp.

Acesta poate fi facut fie pe portiuni localizate in timpul unui masaj clasic anticelulita. In orice caz protagonistele acestui masaj sunt betele de bambus; acestea trebuie sa fie manuite cu miscari speciale ale mainii, folosind in principal miscari din incheietura printr-o tehnica speciala de “miscari de rotatie repetitive” (rotatie – alunecare).

Masaju cu bambus anticelulitic este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal atat pentru barbati cat si pentru femei (in special pentru sportivi datorita stimularii musculaturii). Are un efect special in ceea ce priveste tratarea CELULITEI si ridicarea FESELOR!

Rezultate masaj anticelulitic cu bambus

  • se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare iar fesele se vor ridica vizibil!
  • scaderea in circumferinta dupa un tratament este de pana la 7-9 cm ;

Beneficii masaj anticelulitic

  • imbunatatirea circulatiei sanguine;
  • spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici;
  • reducerea stratului adipos;
  • redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii;

Contraindicatii:

  • varice operate foarte proeminente si fragilitate capilara;
  • femei insarcinate care au deposit luna a 3 de sarcina;

45 min – 109 lei / 5 sedinte – 489 lei / 10 sedinte – 879 lei 

Programeaza-te acum!

Sau suna la +40 757 738 014

NOTA: Toate terapiile vor fi personalizate in functie de cerintele sau necesitatile dumneavoastra. La cerere terapiile de masaj se pot efectua pe o durata mai lunga, pretul se va stabili in momentul programarii. Aromaterapia se va alege in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra. In cazul in care nu stiti care este terapia ideala pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie