HImFU (Ultracavitatie la o frecventa ideala)

HImFU este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invaziva si nedureroasa. Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor. HImFU-Cea mai sigura si eficienta tehnologie. Spre deosebire de celelate echipamente de cavitatie cu frecventa joasa (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecventa inalta ( 2.7MHZ, 45w) asigura rezultate remarcabile de pana la 4 cm in doar o sesiune, dar cu adancime de penetrare controlata de pana la maxim 3 cm.

HImFU (HIFU Multifocal) este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invaziva si nedureroasa.
Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor.

Ce rezultate poti obtine prin terapia HImFU?
– slabire localizata in centimetri
– ameliorarea aspectului celulitei

Cantitatea de grăsime rezultată în urma terapiei este drenată de sistemul limfatic propriu organismului si condusă la ficat. Acesta o metabolizează la fel ca pe grasimea exogenă, cea provenită din alimentație.

Cui i se adreseaza HImFU?
Terapia  HImFU este extrem de verstatila ea fiind potrivita atat pentru persoanele supraponderale cat si pentru cele normoponderale, dar cu depozite de grasime inestetice. Zonele de lucru pot fi bilateral simetric: pe brate, pectorali (in cazul barbatilor), abdomen, coapse, subfesieri sau asimetric in cazul zonelor cu volum diferit, sau asimetrii post-interventii chirurgicale de liposuctie.

Este indicat sa se evite persoanele cu obezitate si de asemenea persoanele foarte slabe care nu au un pliu de grasime de minim 2 cm.

HImFU este o procedura noninvaziva, nonagresiva, care nu necesita administrare de anestezice si  analgezice si nu lasa urme.

Specialistii centrului New You iti recomanda un drenaj limfatic ulterior sedintei HImFU pentru ca cantitatea de grasime rezultata in urma terapiei sa fie mai usor drenata de sistemul limfatic, iar pentru efecte maxime ale tratamentului si rezultate vizibile se recomanda combinarea terapiei HimFU cu CrioRadiofrecventa si/sau Masajul Transdermic.

Contraindicatii:

  • boli cronice (diabet, hepatita, afectiuni cardiovasculare, cancer, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, HIV etc)
  • boli sangvine (de exemplu: tromboflebite, tromboze)
  • afectiuni inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice pronuntate)
  • hernii
  • leziuni deschise pe zona tratata
  • sarcina și alaptare.

40 min –  299 lei / 5 sedinte – 1399 lei / 10 sedinte – 2600 lei

 

NOTA: Toate tratamentele se vor personalize in functie de nevoile dumneavoastra, posibilitatea unei consultatii GRATUITE pentru a stabili un tratament sau un pachet personalizat pentru fiecare este valabila.

Programeaza-te acum!

sau suna la +40 757 738 014

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie