HIFU Tightening Corporal

Tratamentele corporale fac minuni pentru pielea ta daca sunt recomandate corespunzator in functie de necesitatile corpului tau.

Odata cu inaintarea in varsta, organismul tau isi incetineste metabolismul, fiind influentat si de stilul de viata pe care il adopti. Arderile grasimilor sunt din ce in ce mai lente si problema depunerilor de grasime sau a celulitei apare si la persoanele care nu s-au confruntat niciodata cu aceste afectiuni.

Este indicat sa prevenim aparitia celulitei si a depozitelor de grasime din timp printr-un stil de viata cat mai echilibrat si multa miscare, dar si cu ajutorul tehnologiilor estetico-medicale care de la an la an aduc imbunatatiri in materie de tratamente corporale si care chiar pot face minuni cu efort mic din partea ta.

Din dorinta fiecareia dintre noi de a arata cat mai bine cu eforturi cat mai mici, pentru ca timpul nu ne mai permite, esteticientii au descoperit beneficiile tehnologiei HIFU in tratamentele corporale.

Ce presupune tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)?

Ultrasunetele focalizate de mare intensitate provoaca la nivelul tesuturilor o succesiune de presiuni si decompresari, actionand asupra celulelor grase si a nodulilor celulitici de sub piele, fara sa afecteze tesuturile din jur. Vibratiile ultrasunetelor cresc fluiditatea celulelor adipoase, permitand eliminarea lor mai rapida. Astfel, efectul este dublu: de spargere a depozitelor de grasime si de dizolvare a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, ultrasunetele faciliteaza patrunderea substantelor active cu efect de slabire si tonifiere.

Tehnologia HIFU este astfel o procedura medicala de mare precizie, care poate fi folosită in tratamentele estetice precum: anti-aging, anti-rid, lifting si cresterea elasticitatii pielii. Pretul tratamentului se stabileste in urma unei consultatii GRATUITE.

De la 30 minute – de la 450 lei

 

 

Programeaza-te acum!

sau Suna la +40 757 738 014

sau

 

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie