Epilare Definitiva Dioda Laser

Epilare Definitiva Dioda Laser

Epilare Definitiva Dioda Laser este cea mai noua tehnologie in domeniul epilarii definitive, putand fi efectuata pe toate tipurile de piele, oricand, inclusiv pe pielea bronzata.

In primul rand epilarea definitiva este una ne-dureroasa si non-invaziva – parametrii fiind setati in functie de tipul de piele. In al doilea rand, laserul din centrul New You este prevazut cu un sistem de racire incorporat care face ca epilarea sa fie sigura si fara durere. Deci, chiar si persoanele mai sensibile, pot beneficia de aceasta tehnologie. In al treilea rand, firele de par vor cadea in proportie de pana la 60% inca de la prima sedinta.

epilare definitiva dioda laser

Cum functioneaza terapia de Epilare Definitiva?

Epilarea laser lucreaza pe radacina firelor aflate in faza activa de crestere. Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb laserul si se transforma in caldura. Temperatura din radacina parului ajunge la 60-70 de grade si astfel este distrusa. In timpul tratamentului pacientul trebuie sa poarte o pereche de ochelari pentru a-si proteja ochii de lumina laserului indiferent de zona pielii ce necesita tratament. Terapeutul va purta si el o astfel de pereche de ochelari pentru a evita contactul laserului cu ochiul. Acesta emite cu ajutorul laserului impulsuri de lumina continue pe pielea pacientului ce necesita tratare.

Recomandari pentru Epilare Definitiva Dioda Laser

 • Se recomanda ca zona tratata sa nu fie expusa la soare/solar o saptamana inainte si dupa procedura
 • Nu se recomanda folosirea metodelor de smulgere cu 20 de zile anainte de epilare (doar lama este recomandata).
 • Sunt necesare aproximativ 6-8 sedinte (in functie de nuanta tenului, grosimea si densitatea firelor de par, pigmentul parului), efectuate la 4-6 saptamani distanta.
 • Intre sedinte, firele de par nu trebuie indepartate prin metode de smulgere, ci cu lama, foarfeca sau crema epilatoare;
 • Dupa incheierea ciclului de sedinte se recomanda o sedinta de intretinere pe an.

Cand nu se recomanda Epilarea Definitiva cu dioda laser

 • Persoanelor cu fire de par albe– care si-au pierdut pigmentul;
 • Femeilor insarcinate sau care alapteaza;
 • Persoanelor cu boli de piele, inclusiv cancer;
 • Alergie la soare;
 • Dereglari hormonale se recomanda o combinatie de tratament medicamentos alaturi de laser si un numar mai mare de sedinte;
 • Pentru siguranta, va rugam sa anuntati esteticianul in legatura cu utilizarea unor tratamente medicamentoase fotosensibile sau antibiotice urmate;
 • Tatuajele si semnele vor fi acoperite si protejate pe intreaga durata a tratamentului si nu vor fi expuse fascicolelor luminoase.

(S-au observat, in putine cazuri : roseata zonei, posibila pigmentare a pielii, umflaturi si cicatrici)

In concluzie, folosind tehnologia Dioda Laser din centrul New You Day Spa, veti scapa de sedintele dese si dureroase de epilare cu ceara sau epilator, economisind astfel, timp si bani.

Programeaza-te acum!

Programeaza-te la o Consultatie Gratuita!

Sau Suna la +40 757 738 014

NOTA: Toate tratamentele se vor personalize in functie de nevoile dumneavoastra, posibilitatea unei consultatii GRATUITE pentru a stabili un tratament sau un pachet personalizat pentru fiecare este valabila.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie