Drenaj Limfatic Presoterapia

Drenaj Limfatic Presoterapia

Cea mai sigura si eficienta terapie de drenaj limfatic, presoterapia. Recomandat pentru “picioare grele”, retentie de apa si probleme cu celulita.

Rolul Drenajului Limfatic

Tratamentul de presoterapie are rolul de a lucra si stimula circulatia sangelui si fluxul de limfa oferind un drenaj limfatic al corpului. De aceea este un complement perfect pentru tratamentele corporale ce ajuta la reducerea celulitei, remodelarea siluetei, slabirea in centimetri si drenajul limfatic. Asadar presoterapia este recomandata dupa fiecare tratament anticelulitc sau de remodelare coporala, pentru a intensifica beneficiile prin drenarea limfei.

De asemenea, tratamentul de presoterapie este un real ajutor pentru persoanele care au o circulatie proasta sau retentii mari de lichide. Un tratament benefic pentru persoanele care stau mult in picioare sau la birou.

Avand un echipament special pentru a ajuta la drenaj limfatic, eliminarea toxinelor si grasimilor in mod natural, presoterapia este un tratament non-invaziv si nedureros care ofera mult mai multe beneficii decat cele deja evidente.

In timpul tratamentul de presoterapie, pacientul trebuie sa poarte un costum care este pompat cu aer comprimat. Aerul pompat determina costumul sa se extinda in valuri, de la degetele de la picioare in sus, stimuland astfel circulatia si drenajul limfatic. Costumul de presoterapie poate fi setat cu diferite niveluri de intensitate pentru a atinge toate beneficiile si, totodata, relaxarea musculara. Cei mai multi dintre clienti adorm in timpul presoterapiei, fiind relaxati la maxim.

Contraindicatii drenaj limfatic Presoterapia

  • stimulator cardiac (pacemaker);
  • sarcina si alaptare;
  • pacienti cu dureri cardiace;
  • probleme circulatorii grave;
  • tromboembolism;
  • procese tumorale;
  • plagi (rani) deschise;
  • hernie inghinala;
  • claustrofobie;
  • cancer in ultimii 5 ani.

40 min – 89 lei / 5 sedinte – 399 lei / 10 sedinte – 719 lei

 

NOTA: Toate tratamentele se vor personalize in functie de nevoile dumneavoastra, posibilitatea unei consultatii GRATUITE pentru a stabili un tratament sau un pachet personalizat pentru fiecare este valabila.

 

Programeaza-te acum!
sau

sau suna la +40 757 738 014

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie