Ideea New You Day Spa a început acum 6 ani în orasul Key West, care se află pe insula cu acelaşi nume împărţind Oceanul Atlantic şi Golful Mexic.  Pe masură ce am început să călătorim în jurul lumii, în acel moment lucram pe cele mai mari vase de croazieră, ideea a crescut şi a câştigat formă aşa cum o vedem astăzi, New You day spa.

Conceptul a fost acela de a oferi consultaţii gratuite clienţilor noştri pentru a inţelege mai bine problemele lor, dar şi pentru a le oferi un tratament excelent care să se plieze şi să ajute exact nevoile lor. 

Suntem mândri că putem oferi garanţia satisfacţiei oaspeţilor noştri oferind serviciile noastre de calitate. 

Lucrând pe cele mai mari vase de croazieră, am câştigat o mare experienţă în industria frumuseţii şi a medicinei estetice.  Experienţa noastră suplimentară a venit de la cursuri intense din Londra şi Miami. Acolo am lucrat cu tehnologii de ultimă generaţie din industria beauty şi medicina estetică.

Cel mai interesant lucru din cei 6 ani călătoriţi în jurul lumii este faptul că fiecare cultură are standarde de frumuseţe diferite. Acestea se schimbă în timp şi de aceea este important să fii mereu la curent, să ai cele mai recente tehnologii pentru a putea fi la zi cu toate trendurile şi ideile acestei industrii.

Experienţa noastră de peste 6 ani şi ideile proaspete sunt concentrate în conceptul de New You Day Spa.

New You Clinic oferă acum un colţ de relaxare în oraşul aglomerat numit Cluj. Oferim, de asemenea, tratamente extrem de eficiente faciale, corporale, de epilare definitivă precum şi tratamente de rejuvenare facială.

Ioana Petrovic

Ioana Petrovic

Developer/Owner & Manager

Ioana a absolvit Facultatea de Kinetoterapie şi Motricitate Specială din Cluj Napoca, iar Masteratul l-a finalizat pe partea de Management şi Marketing al Organizaţiilor. Experienţa în domeniu a dobândit-o lucrând pe vase de croazieră peste 6 ani. La început, a lucrat ca terapeut, urmând să ajungă spa manager, după numai 2 contracte, pe unele dintre cele mai mari centre spa de pe vasele de croaziere din Statele Unite ale Americii şi nu numai. A fost instruită în Londra şi Miami în cele mai noi tehnologii în materie de beauty, health şi nutriţie din lume, cunoscând toate trendurile actuale. A decis sa se intoarca acasă şi împreuna cu soţul ei Dr. Nebojsa Petrovic au dat viaţă celui mai frumos proiect din Cluj, proiectul NEW YOU.

Dr. Nebojsa Petrovic

Dr. Nebojsa Petrovic

Medic Estetician

Dr. Nebojsa Petrovic a absolvit facultatea de Medicină din Belgrad, Serbia. Experienţa în domeniu a dobândit-o lucrând pe unele dintre cele mai mari vase de croazieră, ca medic estetician o perioadă de peste 7 ani. Dr. Nebojsa a fost instruit de unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi plasticieni din Miami, USA, Dr. Brad Herman, în cele mai noi tehnici şi tehnologii din industria esteticii medicale, precum Acid Hialuronic, Botox, Ultrasunete, Cool Sculpting sau Tratamente Laser. A ales Clujul, deoarece acesta este unul dintre cele mai primitoare şi în dezvoltare oraşe din Europa unde toate tehnologiile beauty sunt în mare căutare. Dr. Nebojsa urmeaza să se specializeze şi în Cluj-Napoca în multe alte tehnologii de estetică medicală.

Cristina Păcurar

Cristina Păcurar

Kinetoterapeut/Beauty Terapeut

Cristina a fost studentă la Facultatea de Stiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, însâ mereu a avut o pasiune pentru fitness, health şi nutriţie. Aşa că a decis să urmeze cursurile de specialitate Reflexovital- Tehnician Maseur. Pregătirea în domeniu a fost urmată de workshopuri şi seminarii individuale, pentru a se specializa pe terapii şi mai complexe. Astfel şi-a îndreptat cariera profesională spre tratamente beauty, de masaj şi remodelare corporală, dar şi spre fitness şi nutriţie. Mama unei frumoase fetiţe, Cristina a reuşit să se reinventeze şi să profeseze cu mare dăruire în acest domeniu. Consideră că orice formă de terapie este o etapă spre a deveni "New You" la care aspirăm cu toţii.