Ideea New You Day Spa a inceput acum 6 ani în orasul Key West, care se afla pe insula cu acelasi nume impartind Oceanul Atlantic si Golful Mexic.  Pe masura ce am inceput sa sa calatorim in jurul lumii in acel moment, lucram pe cele mai mari vase de croaziera, ideea a crescut si a castigat forma asa cum o avem astazi in New You Day Spa.  Conceptul a fost acela de a oferi consultantii gratuite clientilor nostri pentru a ințelege mai bine problemele lor si apoi pentru a oferi un serviciu excelent care să se plieze si sa ajute exact nevoile clientilor.  Suntem mandri ca putem oferi garantia satisfactiei oaspetilor oferind serviciile noastre.  Lucrand pe cele mai mari vase de croaziera, am castigat o mare experienta in industria frumusetii si a medicinei estetice.  Experienta noastra suplimentara a venit de la cursuri intense de la Londra si Miami, unde am lucrat cu tehnologii de ultima generatie in industria beauty si medicina estetica  ajungand, in final, in pozitia de spa manager pe unele dintre cele mai mari vase de croaziere.  Cel mai interesant lucru din cei 6 ani calatoriti in jurul lumii este ca fiecare cultura are standarde de frumusete diferite care se schimba in timp si de aceea este important să fii mereu la curent si sa ai cele mai recente tehnologii pentru a putea fi la current cu toate trendurile si ideile acestei industrii

 Experienta noastra de 6 ani si idei proaspete sunt concentrate in conceptul de New You Day Spa.

 New You Day Spa oferă acum un colt de relaxare in orasul aglomeratnumit Cluj și oferă, de asemenea, tratamente extrem de eficiente faciale, corporale, de epilare definitva precum si makeup sau nail bar.

Ioana Petrovic

Ioana Petrovic

Owner and Developer

Ioana a absolvit Facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Cluj Napoca insa Masterul a fost pe partea de Management al Organizatiilor. Experienta in domeniul a dobandit-o lucrand pe vase de croaziera peste 6 ani, la inceput ca si terapeut, urmand sa ajunga sa managerieze unele dintre cele mai mari centre spa de pe croazierele din Statele Unite ale Americii. A fost instruita in cele mai noi tehnologii in materie de beauty, health si estetica din lume, cunoscand toate trendurile actuale. A decis sa se intoarca acasa si impreuna cu sotul ei Dr. Nebojsa Petrovic au dat viata celui mai frumos proiect, proiectul NEW YOU.

Nebojsa Petrovic

Nebojsa Petrovic

Medic Estetician

Dr. Petrovic a absolvit facultatea de Medicina din Belgrad, Serbia. Experienta in domeniu a dobandit-o lucrand pe unele dintre cele mai mari vase de croaziera timp de peste 7 ani. Nebojsa a fost instruit de unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Miami, USA, Dr. Brad Herman, in cele mai noi tehnici si tehnologii din industria esteticii medicale, precum Acid Hialuronic, Botox, Ultrasunete, Cool Sculpting sau tratamente Laser. A ales Clujul, deoarece orasul este unul dintre cele mai primitoare si in dezvoltare orase din Europa unde toate tehnologiile beauty sunt in mare cautare. Dr. Petrovic urmeaza sa se specializeze si in Cluj Napoca in multe alte tehnologii de estetica.