Ideea New You Day Spa a inceput acum 6 ani în orasul Key West, care se afla pe insula cu acelasi nume impartind Oceanul Atlantic si Golful Mexic.  Pe masura ce am inceput sa sa calatorim in jurul lumii in acel moment, lucram pe cele mai mari vase de croaziera, ideea a crescut si a castigat forma asa cum o avem astazi in New You Clinic.

Conceptul a fost acela de a oferi consultantii gratuite clientilor nostri pentru a intelege mai bine problemele lor. Totodata, pentru a oferi un serviciu excelent care sa se plieze si sa ajute exact nevoile lor. 

Suntem mandri ca putem oferi garantia satisfactiei oaspetilor oferind serviciile noastre. 

Lucrand pe cele mai mari vase de croaziera, am castigat o mare experienta in industria frumusetii si a medicinei estetice.  Experienta noastra suplimentara a venit de la cursuri intense din Londra si Miami. Acolo, am lucrat cu tehnologii de ultima generatie in industria beauty si medicina estetica.

Astfel, am ajuns, in final, in pozitia de spa manager pe unele dintre cele mai mari vase de croaziere. 

Cel mai interesant lucru din cei 6 ani calatoriti in jurul lumii este ca fiecare cultura are standarde de frumusete diferite. Acestea se schimba in timp si de aceea este important sa fii mereu la curent si sa ai cele mai recente tehnologii pentru a putea fi la zi cu toate trendurile si ideile acestei industrii

Experienta noastra de 6 ani si idei proaspete sunt concentrate in conceptul de New You Day Spa.

New You Clinic ofera acum un colt de relaxare in orasul aglomerat numit Cluj. Oferim, de asemenea, tratamente extrem de eficiente faciale, corporale, de epilare definitva precum si tratamente medical estetice.

Ioana Petrovic

Ioana Petrovic

Developer/Kinetoterapeut/Beauty Terapeut

Ioana a absolvit Facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala din Cluj Napoca, iar Masterul a fost pe partea de Management si Marketing al Organizatiilor. Experienta in domeniul a dobandit-o lucrand pe vase de croaziera peste 6 ani, la inceput ca si terapeut, urmand sa ajunga spa manager pe unele dintre cele mai mari centre spa de pe vasele de croaziere din Statele Unite ale Americii si nu numai. A fost instruita in Londra si Miami in cele mai noi tehnologii in materie de beauty, health si nutritie din lume, cunoscand toate trendurile actuale. A decis sa se intoarca acasa si impreuna cu sotul ei Dr. Nebojsa Petrovic au dat viata celui mai frumos proiect din Cluj, proiectul NEW YOU.

Dr. Nebojsa Petrovic

Dr. Nebojsa Petrovic

Medic Estetician

Dr. Nebojsa Petrovic a absolvit facultatea de Medicina din Belgrad, Serbia. Experienta in domeniu a dobandit-o lucrand pe unele dintre cele mai mari vase de croaziera timp de peste 7 ani. Dr. Nebojsa a fost instruit de unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Miami, USA, Dr. Brad Herman, in cele mai noi tehnici si tehnologii din industria esteticii medicale, precum Acid Hialuronic, Botox, Ultrasunete, Cool Sculpting sau tratamente Laser. A ales Clujul, deoarece orasul este unul dintre cele mai primitoare si in dezvoltare orase din Europa unde toate tehnologiile beauty sunt in mare cautare. Dr. Nebojsa urmeaza sa se specializeze si in Cluj Napoca in multe alte tehnologii de estetica.

Cristina Pacurar

Cristina Pacurar

Kinetoterapeut/Beauty Terapeut

Cristina a fost studenta la Facultatea de Stiine Politice, Administrative si ale Comunicarii, dar mereu a avut o pasiune pentru fitness, health si nutritie. Asa ca a decis sa urmese cursurile de specialitate Reflexovital- Tehnician Maseur. Pregatirea in domeniu a fost urmata de workshopuri si seminarii individuale, pentru a se specializa pe terapii mai complexe. Astfel si-a indreptat cariera profesionala spre tratamente beauty, de masaj si remodelare corporala, dar si spre fitness si nutritie. Mama unei frumoase fetite, Cristina a reusit sa se reinventeze si sa profeseze cu mare darurie in acest domeniu. Considera ca orice forma de terapie este o etapa spre a deveni "New You" la care aspiram cu totii.