Tehnologiile inovatoare - SCULPTOR

Ce inseamna remodelarea corporala?

Visul oricarei femei este sa ajunga si sa isi pastreze dimensiunile corporale optime si evident, daca se poate, sa mai manance din cand in cand cate o prajitura.

Vine un moment in viata fiecarei femei cand simte ca trebuie sa intervina si sa opreasca schimbarile inerente pe care le sufera corpul. N-a spus nimeni ca viata unei femei este o poveste cu printese in care ea are bagheta magica. Din pacate stresul, modificarile hormonale si provocarile alimentare sunt un adversar redutabil, astfel ca, inchizand ochii si amanand momentul adevarului, ne trezim contempland cu un suspin in oglinda colaceii de pe abdomen sau denivelarile de celulita de pe coapse si fese.

Ne dorim sa facem o vraja si sa redevenim suple si cautam febril o tolba magica in care sa gasim solutia si sa ne transformam.

New You Day Spa este locul unde povestile cu zane exista. Noi avem magia zilelor moderne. Noua tehnologie aflata in cele mai performante echipamente aprobate FDA (Food and Drug Administration) precum Sculptor și multe aletele.

Fie ca e vorba de Celulita, Slabire Locala, Tonifiere sau o noua “tu”, New You are raspunsul.

 

SCULPTOR

Un echipament de ultima generație care combină 5 terapii premium, transferate din domeniul medical. SCULPTOR are rezultate spectaculoase chiar de la prima ședinta, atat la nivel corporal catt si facial si beneficiaza de doua funcii revolutionare in lume: HiFu multifocal (HimFu) si CrioRadiofrecventa.

  • SCULPTOR este un echipament de ultima generatie brevetat de FDA si COFEPRICE
  • SCULPTOR este primul echipament ce combina 5 terapii diferite atat pentru corp cat si pentru fata

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie