Tehnologiile inovatoare - MEZOTERPIA

Efectele Mezoterapiei asupra pielii sunt fabuloase, de aceea a devenit o alternativa de succes pentru inlocuirea procedurilor chirurgicale. Pentru ca rezultatele sa dureze, specialistii New You recomanda un pachet cu mai multe sedinte de mezoterapie.

Cocktailul de substante active care se introduc in derm contine: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, extracte de plante, toate avsnd rolul de a stimula regenerarea celulars, de a hrsni si hidrata in profunzime din interior spre exterior si de a stimula formarea colagenului si a elastinei.

Ajuta-ti pielea sa se regenereze

Studiile realizate in cele mai prestigioase laboratoare medicale din lume au demonstrat ca pielea poate fi stimulata sa-si imbunatateasca aspectul prin introducerea in straturile profunde ale pielii a unor ingrediente active (vitamine, minerale, aminoacizi), capabile sa producă o biorevitalizare a dermului, sa contracareze efectele îmbatranirii cutanate, dar ai sa stimuleze productia de colagen si elastina. 

Mezoterapia se foloseste cu succes la cicatricile post acneice, ajuta la stimularea cresterii firelor de par, corecteaza barbia dubla si atenueaza vizibil cearcanele congenitale.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie