Servicii - Tratamente Faciale

"Un chip frumos este cel mai minunat spectacol al naturii"

Fie ca alegi tratamente faciale de luminozitate, anti-aging sau doar o simpla curatare, New You te va ajuta sa gasesti terapia ideala pentru tipul tau de ten

Un chip luminos ne ajuta sa avem succes profesional, dar si sa fim mai atragatori in viata de zi cu zi.

Ai grija de tenul tau – expresia fetei tale te defineste inaintea celorlalti. Vino la centrul nostru si intra in randul celor care stiu sa fie New You, indiferent de varsta.

Aici la New You Day Spa frumusetea tenului tau este posibila. Noi te putem ajuta sa-ti redescoperi frumusetea aducandu-i complimente. Pentru ca punem punct ingrijorarilor tenului tau, iar ridurile, semnele intelepciunii si experientelor tracutului pot fi date uitarii. Dotat cu aparatura de ultima generatie si in conditii de maxima siguranta, specialistii nostri vor aduce zambetul pe chipul tau.

Comunicarea este esentiala – in viata, in general, dar si atunci cand mergi la un salon. Nu ezita sa vorbesti deschis cu echipa noastra despre tratamentul facial care ti se potriveste cel mai bine.

Consultatie faciala GRATUITA

Tot timpul auzim sau cautam solutii pentru tenul nostru, dar parca niciodata nu suntem 100% convinsi. Facialele noastre sunt special concepute pentru nevoile tale. Daca nu regasesti tratamentul care te reprezinta in meniul nostru, iti oferim o consultatie GRATUITA in care vom construi o terapie PERSONALIZATA pentru tine.

 

Programeaza-te acum!
sau 

sau suna la +40 757 738 014

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie