Servicii - Tratamente Faciale

Consultatie pentru pielea ta GRATUITA

Sa recunoastem…viata noastra este intr-un continuu stres zi de zi. Astazi toti suntem expusi unui aer mult mai poluat unei alimentatii mult mai nesanatoase si unor schimbari hormonale mult mai pregnante.

Oricat de mult ai avea grija de tenul tau, semnele imbatranirii incep sa se resimta incet incet.

Tesuturile tenului fiecaruia dintre noi sunt unice, asemeni AND ului nostru. Tocmai de aceea chiar si o rutina zilnica perfecta poate sa nu ne ofere rezultatele dorite, facandu—ne neputincioase in fata dinamicii vietii de zi cu zi. Oricat am dori, elixirul tineretii nu ramane decat un ideal frumos pe care il visam in copilarie.

Aici la New You Day Spa frumusetea tenului tau este posibila. Noi te putem ajuta sa-ti redescoperi frumusetea aducandu-i complimente. Pentru ca punem punct ingrijorarilor tenului tau, iar ridurile, semnele intelepciunii si experientelor tracutului pot fi date uitarii. Dotat cu aparatura de ultima generatie si in conditii de maxima siguranta, specialistii nostri vor aduce zambetul pe chipul tau.

Consultatie faciala GRATUITA

Tot timpul auzim sau cautam solutii pentru tenul nostru, dar parca niciodata nu suntem 100% convinsi. Facialele noastre sunt special concepute pentru nevoile tale. Daca nu regasesti tratamentul care te reprezinta in meniul nostru, iti oferim o consultatie GRATUITA in care vom construi o terapie PERSONALIZATA pentru tine.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie