Servicii - Tratamente de Relaxare

"Pentru ca mintea ta să aibă puterea de a lupta, trupul tău ar trebui să fie în cea mai bună forma posibilă." Jim Rohn

Stresul cotidian, alimentatia nesanatoasa si somnul insuficient sunt adversarii moderni ai starii noastre de bine. Cand cauti o oaza de relaxare pentru trup si minte, cel mai des te gandesti la experienta reconfortanta pe care doar un SPA ti-o poate oferi. Relaxare pentru muschi si tesuturi, diminuarea stresului, imbunatatirea circulatiei sanguine si combaterea celulitei. Daca mentionam si infuzia de energie si optimism, alaturi de efectul de alungare a anxietatii, avem imaginea completa a unui rasfat pe care nu avem voie sa ni-l refuzam. Starea de bine, atat de iubita de amatorii de masaj, este obtinuta prin atingeri delicate sau ferme ale muschilor, pana in profunzime. Presiunea aplicata de terapeut variaza de la un impuls fix, pana la miscari executate ritmic si chiar vibratii. Diminuarea tensiunilor articulare si echilibrarea sistemului nervos printr-un puternic efect calmant sunt marile beneficii ale masajului.

Masajul delicat amelioreaza durerile de ceafa si de spate, in timp ce relaxeaza profund muschii si ajuta mintea sa uite de gandurile negative. Din pacate, nu intodeauna avem timpul necesar pentru un weekend complet de relaxare, de aceea conceptul nostru de “day spa” aduce o parte din uaza de relaxare traita intr-un rezort.

New You Day Spa te va aduce in starile de relaxare si rejuvenare oferind cele mai revigorante tratamente care  iti va reda nivelul de energie zilnica astfel incat vei lasa tot stresul deoparte.

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie