Servicii - Epilare Definitiva Dioda Laser

Diode laser este cea mai revolutionara tehnologie in domeniul epilarii definitive, putand fi efectuata pe toate tipurile de piele, oricand, inclusiv pe pielea bronzată. Procedura este una ne-dureroasa si non-invaziva – parametrii fiind setați computerizat in funcție de tipul de piele. In plus, aparatul are un sistem de racire incorporat care face ca epilarea sa fie sigura si fara durere.

Folosind tehnologia Laser Diode din centrul New You, firele de par vor cadea in proportie de 60-70% inca de la prima sedinta.

Cum functioneaza?

Aparatul are o frecventa de repetitie de pana la 5 Hz, iar folosirea diferitelor mărimi de spot face ca experienta Diode Laser sa fie rapida si eficienta. Sunt folosite impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, focalizate pentru distrugerea firului de par. Aparatul este prevazut cu o putere maxima de 120J, mult mai mare decat a tehnologiei SPL sau tehnologia IPL.

Epilarea laser afecteaza radacina firelor aflate in faza activa de crestere, cele aflate in repaus nu sunt afectate.  Raza laser ajunge la o adâncime de 2 – 5 mm sub piele in zona afectata, adancime la care se afla foliculul de par. La cea mai eficienta dozare nu se trece de aceasta distanta, astfel ca organele interne nu sunt afectate. Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb radiatia laserului si se transforma in caldura. Temperatura din radacina parului ajunge la 60-70 de grade si astfel radacina firului de par este distrusa, fiind oprita alimentarea firului.

Intregul par de pe corpul uman se afl in 3 stadii diferite: anagen-activ, catagen-repaus si telogen-cadere. Din această cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura ședinta. Durata tratamentului variaza in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului si de grosimea si densitatea firelor.

In timpul tratamentului pacientul trebuie sa poarte o pereche de ochelari pentru a-si proteja ochii de lumina laserului indiferent de zona pielii ce necesita tratament, iar esteticianul va purta si el o astfel de pereche de ochelari. In timpul unei sedinte, esteticianul va emite cu ajutorul laserului impulsuri de lumina continue pe pielea pacientului ce necesita tratare (intr-o ședință se pot trata mai multe zone, chiar si intreg corpul). Aceste impulsuri de lumina se vor simti ca niste mici intepaturi, insa disconfortul este eliminat de gelul de racire conductor special conceput pentru tratamentele laseri.

Recomandarile specialistilor New You

 • Se recomanda ca zona tratata sa nu fie expusa la soare/solar o saptamana inainte si dupa procedura
 • Se recomanda sa nu se foloseasca metode de smulgere cu 20 de zile anainte de epilare (doar lama este recomandata). Sunt necesare aproximativ 4-6 sedințe (in funcție de nuanta tenului, grosimea si densitatea firelor de par, pigmentul parului), efectuate la 4-6 saptamani distanta.
 • Intre sedinte, firele de par nu trebuie indepartate prin metode de smulgere, ci cu lama, foarfeca sau crema epilatoare; motivul este permiterea formarii radacinii firelor de par ce urmeaza a fi supuse la impulsuri.
 • Dupa incheierea ciclului de sedinte se recomanda o sedinta de intretinere pe an.Cand si ce nu se recomanda:
 • Procedura nu este recomandata persoanelor cu fire de par albe, carunte – care si-au pierdut pigmentul
 • Femeilor insarcinate sau care alapteaza
 • Persoanelor cu boli de piele, inclusiv cancer
 • Persoanelor cu alergie la soare
 • Persoanelor cu dereglari hormonale le recomandam o combinatie de tratament medicamentos alaturi de laser si un numar mai mare de sedinte.
 • Utilizarea de medicamente fotosensibile si/sau antibiotice: pentru siguranta, va rugam sa anuntati esteticianul de tratamentele urmate
 • Tatuajele si semnele vor fi acoperite si protejate pe intreaga durata a tratamentului si nu vor fi expuse fascicolelor luminoase

(S-au observat, in putine cazuri : roseata zonei, posibila pigmentare a pielii, umflaturi si cicatrici)

 

Avantajele laserului diode fata de alte metode de epilare definitiva:

 • Diode Laser are un mod de lucru continuu, asemanator unui masaj, nepermitand astfel sa ramana zone neacoperite. In cazul tehnologiei IPL se lucreaza impuls cu impuls, riscand astfel sa nu se acopere intreaga zona uniform.
 • Radacina este distrusa asigurandu-se, astfel, o epilare definitiva
 • Rezultatele apar an mai puține sedinte
 • Este un procedeu ne-dureros
 • Tratamentul poate fi efectuat oricand, inclusiv pe piele bronzata
 • Pe parcursul sedintelor de epilare laser, pielea dumneavoastra va deveni catifelata si luminoasa, fara fire sub piele sau foliculita.

Folosind tehnologia Diode Laser din centrul New You Day Spa, veti scapa de sedintele dese si dureroase de epilare cu ceara sau epilator, economisind astfel, timp si bani.

Programeaza-te acum!

Preturi Epilare diode laser

Fata (mustata/barbie/perciuni)1 sedinta - 99 lei / 3 sedinte – 259 lei / 5 sedinte – 419 lei
Axile1 sedinta – 119 lei / 3 sedinte – 329 lei / 5 sedinte – 499 lei
Torace anterior (piept+umeri) bărbați1 sedinta - 399 lei / 3 sedinte – 1099 lei / 5 sedinte – 1899 lei
Antebrate1 sedinta – 199 lei / 3 sedinte – 529 lei / 5 sedinte – 899 lei
Brate+Antebrate (total) 1 sedinta – 299 lei / 3 sedinte – 829 lei / 5 sedinte – 1399 lei
Picioare, scurt (gamba) 1 sedinta – 399 lei / 3 sedinte – 1199 lei / 5 sedinte – 1829lei
Picioare, integral (coapsa+gamba)1 sedinta - 649lei / 3 sedinte – 1829 lei / 5 sedinte – 3099 lei
Inghinal partial1 sedinta – 249 lei / 3 sedinte – 679 lei / 5 sedinte – 1149 lei
Inghinal total1 sedinta – 349 lei / 3 sedinte – 949 lei / 5 sedinte – 1649 lei
Torace anterior (piept+umeri) barbati1 sedinta - 399 lei / 3 sedinte – 1199 lei / 5 sedinte – 1899 lei
Abdomen barbati1 sedinta – 299 lei / 3 sedinte – 829 lei / 5 sedinte – 1399 lei
Spate barbati1 sedinta – 399 lei / 3 sedinte – 1199 lei / 5 sedinte – 1899 lei

 

Programeaza-te acum!

Copyright ©2020  Toate drepturile rezervate.

Realizat de UNY WEB DESIGN

Folosim mai multe tipuri de cookies destinate realizării unei navigări sigure și pentru:

-comunicare facilă prin butoane de contact, formulare
-direcționare către platforme de rețele sociale
-butoane de partajare a conținutului Politica Cookie